Rólunk

Az Ön utazása itt kezdődik: Amikor megteszed az első lépést a szőnyegre, a dojo-ba, az edzőterembe vagy az akadémiára, akkor kezdődik az utad, mint előtted már több millió ember. Két és fél évtizede világszerte világhírű edzők, sportolók és diákok teszik meg ezt a lépést a Revgear felszerelésekkel.

Tudjuk, hogy a harcművészet több mint edzés és harc - ez egy életforma.

Személyes rekord megdöntése, egy újabb öv megnyerése, egy öv vagy érem megszerzése, látni, ahogy a kilók leesnek, és helyükön izom jelenik meg, kiütéses ütést mérni, vagy látni, ahogy az ellenfél összerezzen, amikor fojtófogást szorítasz rá - ezek mind olyan győzelmek, amelyeket fel fogsz ismerni. Minden tapasztalt harcos tudja, hogy a megfelelő felszerelés kiválasztása a következő lépés a győzelem felé.

Az évek során a Revgear számos világszínvonalú edzővel, harcossal és befolyásos harcművésszel dolgozott együtt a termékek feltalálásában és tervezésében; olyan termékek, amelyeket a harcművészeti iparban széles körben másoltak, de ritkán hasonlítottak a minőségre vagy a funkcionalitásra.

A Revgear győztes formulája, a kiváló tervezés és a csúcstechnológia az oka annak, hogy olyan világbajnokok, mint Henry Cejudo, Fabricio Werdum és Juan Cervantes a Revgear felszereléssel edzettek a címükért, ahogyan a világ több ezer kiváló harcosa is.

Olyan világhírű edzők, mint Rafael Cordeiro, Erik Paulson, Eddie Cha és Joey Rodriguez olyan harcosokat edzettek a Revgear felszereléssel, mint Wanderlei Silva, Rafael Dos Anjos, Renato Sobral, Cub Swanson, Korean Zombie, Benson Henderson, Andre Fili, Urijah Faber és még sokan mások.

Eddz a megfelelő felszereléssel, feszegesd a határaidat és emeld a karod a győzelemre a REVGEAR-ral! A legjobb harcosok és edzők választása 1996 óta.