Boxkesztyűk REVGEAR S5 All Rounder - sárga/fekete - Kesztyű súlya w Oz: 16oz

Pontosítsa a kiválasztott terméket
Kívánt fajta elfogyott

41 880 Ft
Azonnali feladásra
pár

✅ Védők, zsákok és sparring... A REVGEAR S5 kesztyű mindenre képes!
✅ Anyaga: valódi bőr
✅ Szoros illeszkedés
✅ Többrétegű párnázás
✅ Tökéletes hüvelykujj pozíció
✅ Közepes hosszúságú mandzsetta
✅ Szellőzőnyílások a tenyéren
✅ Kapható 10, 12, 14 és 16 oz-os méretben.
✅ Számos színválaszték
Több

Termék kódja: P00587-1

Védők, zsákok és sparring... A REVGEAR S5 kesztyű mindenre képes! A modern küzdősportok edzéséhez a bokszkesztyűk elengedhetetlenek a gyakorlatok és harci helyzetek széles skálájának kezeléséhez. Bár sok profi bunyós különböző típusú kesztyűket használ az igényeinek megfelelően, tudjuk, hogy nem mindig praktikus többféle kesztyűszettet viselni az edzéshez.

Ezért a REVGEAR két évet töltött az S5 All Rounder bokszkesztyű kifejlesztésével, és megalkotta a tökéletes terméket minden helyzetre. A kesztyűk megtervezésénél a legjobb bunyósokkal és edzőkkel dolgoztak együtt, köztük Juan Cerventes Muay Thai világbajnokkal és Eddie Cha, az UFC bajnokával.

Stílus és vágás

Az S5 All Rounder kesztyű klasszikus megjelenésű, vonzó ívekkel, amelyek a mexikói stílusú kesztyűk eleganciáját kombinálják a jobb bokavédelmet biztosító ergonomikus kialakítással. A csuklót úgy tervezték, hogy viselési kényelmet és jó tartást biztosítson.

Védelem

A merevebb párnázásnak és a biztonságos hüvelykujjpozíciónak köszönhetően az S5 kesztyű kiváló védelmet nyújt mind a viselőjének, mind a sparring partnereinek. Juan Cerventes, a ONE FC harcosa és Muay Thai világbajnok egy évnyi tesztelés után megerősítette, hogy a kesztyű kiváló védelmet nyújt még erős használat után is.

Építés

Az S5 All Rounder kesztyű teljes szerkezete prémium minőségű bőrből készült, ami hosszú élettartamot és tartósságot garantál. A belső bélés biztosítja a kényelmet edzés közben, míg a vastag, többrétegű párnázás biztonságot és védelmet nyújt.

Részletek

✔ Vékony kialakítás
✔ Minőségi kivitel prémium bőrből
✔ Mély, többrétegű párnázás az ízületek védelméért
✔ Tökéletes hüvelykujj pozíció
✔ Közepes hosszúságú csukló tépőzárral a könnyű használatért
✔ Szellőzőnyílás a tenyéren a jobb izzadságelvezetés érdekében
✔ 10, 12, 14 és 16 unciás súlyban kapható
✔ Többféle színválasztékban kapható

Paraméterek
Anyag Valódi bőr
Színek SárgaFekete