Rúgópad REVGEAR Pinnacle Muay Thai - Fekete/Szürke

40 580 Ft
Skladem
pár

A Revgear Pinnacle Muay Thai Kick Block prémium konstrukciója biztosítja a szükséges védelmet még a legkeményebb edzések során is. Több

Termék kódja: P00482

A REVGEAR együttműködött az iparág vezető sportolóival és edzőivel, hogy megalkossák a végső, megfizethető, minőségi thai térdeket, amelyek a következő szintre viszik Önt. A Pinnacle Thai térdvédők a legjobb értéket kínálják prémium kivitelezéssel, amely biztosítja a szükséges védelmet még a legigényesebb edzések során is. A Pinnacle termékcsaládot az amatőr harcosok számára tervezték. A Pro Series termékcsaládot a profi harcosok és akadémiák számára tervezték. 

A tartós mikroszálas bőr hosszú élettartamot és megbízhatóságot biztosít. Ideális választás a sokoldalúságot és tartósságot igénylő MMA harcosok számára. A tartós, háromszorosan varrott varratok erősséget és tartósságot kölcsönöznek a blokkoknak. A blokkokat biztonságosan a helyén tartó hosszú pánt biztosítja a biztonságos és kényelmes illeszkedést. Úgy tervezték, hogy maximális csuklótámaszt nyújtson edzés közben.

  Részletek:

  • Szegecselt fogantyúk tartós tépőzáras pántokkal az alkaron
  • Sima ütőfelület
  • MÉRETEK: kb. 36 cm x 28 cm x 18 cm
  • Súly: kb. 1,36 kg páronként
  • Párban érkezik 

  Revgear

  1996 óta a Revgear az eredeti harcművészeti márka Kaliforniában. Ma is folytatjuk örökségünket azzal, hogy az iparág legmagasabb minőségű harcművészeti felszereléseit kínáljuk. Akár kickbox párnákra van szüksége a dojo-ba, akár edzőruhára az edzőterembe, vagy egy gi-re az első karate órájához, nálunk minden megtalálható. Számítson a Revgearra, hogy a harcművészetek útján minden lépésnél elkíséri Önt.

  Paraméterek
  Anyag Szintetikus bőr
  Színek SzürkeFekete