Rúgópad REVGEAR Pinnacle Muay Thai - Fekete/Arany

40 580 Ft
Skladem
pár

A Revgear Pinnacle Muay Thai Kick Block prémium konstrukciója biztosítja a szükséges védelmet még a legkeményebb edzések során is. Több

Termék kódja: P00495

A REVGEAR az iparág vezető sportolóival és edzőivel együttműködve tökéletes, megfizethető, minőségi thai padokat alkotott, amelyek a következő szintre emelik a játékot. A Pinnacle thai protektorai a legjobb értéket kínálják prémium konstrukciójukkal, hogy még az igényesebb edzések során is biztosítsák a szükséges védelmet. A Pinnacle sorozat amatőr harcosok számára készült. A Pro Series termékcsalád professzionális harcosok és akadémiák számára készült.

A tartós mikroszálas bőr hosszú élettartamot és megbízhatóságot biztosít. Ideális választás MMA-harcosok számára, akik sokoldalúságot és tartósságot követelnek. A tartós hármas varratok növelik a blokkok szilárdságát és tartósságát. Nekik köszönhetően a legigényesebb edzéseket és ütéseket is kibírják sérülés nélkül. A hosszú pánt szilárdan a helyükön tartja a párnákat a biztonságos és kényelmes illeszkedés érdekében. Úgy tervezték, hogy maximális támaszt nyújtson a csuklónak edzés közben.

  Részletek:

  • Szegecsezett fogantyúk tartós tépőzáras alkarpántokkal
  • Lapos feltűnő felület
  • MÉRETEK: kb 36cm x 28cm x 18cm
  • SÚLY: Körülbelül 1,36 kg páronként
  • Párban jön

  Kedvenc harcművészeti felszerelés szállítója

  1996 óta a Revgear maradt az eredeti harci sportmárka Kaliforniában. Ma is folytatjuk örökségünket azzal, hogy az iparág legjobb minőségű harcművészeti felszereléseit kínáljuk. Akár kickbox alátétre van szüksége dojojához, edzőtermi edzőeszközre vagy gi-re az első karate órájára, mi megtaláljuk. Számítson rá, hogy a Revgear minden lépésnél veled lesz a harcművészeti utazásod során.

  Paraméterek
  Anyag Szintetikus bőr
  Színek AranyFekete