Muay Thai rövidnadrág REVGEAR Legends Koi - Fekete/Rózsaszín - Méret: XS

Pontosítsa a kiválasztott terméket
Kívánt fajta elfogyott

19 550 Ft
Azonnali feladásra
ks

✅ Széles elasztikus derékszíj
✅ Oldalsó hasítékok
✅ Laza szabás
✅ Hiteles Muay Thai hímzés
✅ Kiváló minőségű szublimált nyomtatás
✅ 100% könnyű poliészter szatén
Több

Termék kódja: P00526-2

A Revgear Legends termékcsalád a Muay Thai élvonalbeli modern stílusát ötvözi a lenyűgöző harcművészet mögött meghúzódó hagyományok és kultúrák mélységes tiszteletével. A rövidnadrág tervezésénél a funkcionalitás és a kényelem a hangsúlyt fektették.

A hagyományos derékbőség biztosítja, hogy a rövidnadrág a helyén maradjon, és biztonságos érzetet nyújtson edzés vagy meccs közben. A karcsú szabás megszabadít a régi korok rövidnadrágjaitól, de még mindig bőven hagy teret a szabad mozgásnak, mint a rúgások, guggolások és térdelés. A könnyű poliészter szatén anyag könnyedséget kölcsönöz a rövidnadrágnak, és megőrzi jellegzetes fényét, amely évtizedek óta a legjobb harcosok kedvence.

A rövidnadrágot autentikus Muay Thai hímzéssel és minőségi szublimált nyomattal díszítették. A részletek ötvözik a klasszikus stílust a modern eleganciával. Merítsen ihletet a démontól, a thai templomok védelmezőjétől, és vigye erejét és alázatát edzéseibe és előadásaiba. Élvezze a korlátlan mozgást és a biztonságos illeszkedést a hagyományos elasztikus derékpántnak köszönhetően, amely minden helyzetben magabiztosságot és kényelmet ad.

Részletek

✔ Hiteles Muay Thai hímzés
✔ Széles lábak a korlátlan mozgásért
✔ Hagyományos elasztikus derékpánt a biztonságos illeszkedésért
✔ 100% könnyű poliészter szaténruha

A Koi szimbólum jelentősége: A Koi egy gyönyörű és kecses hal, amely felnőttkorában sárkánnyá válik. A Koi egy harcos, aki csendben jár, de elrejti erejét, a Koi a korlátlan potenciált képviseli.

Paraméterek
Anyag Poliészter szatén
Színek FeketeRózsaszín