MMA edző és sparring kesztyű REVGEAR Pro Series MS1 - piros - Méret: L

Pontosítsa a kiválasztott terméket
Kívánt fajta elfogyott

22 730 Ft
Azonnali feladásra
pár

✅ Anyag: marhabőr Softech™
✅ Többrétegű RAM Force™ párnázás
✅ Ívelt ergonomikus forma
✅ Nyitott tenyér
✅ Megerősített varratok és konstrukció
✅ Kiválóan alkalmas edzéshez és sparringhoz
✅ Alakított hurkok
Több

Termék kódja: P00565-4

Készülj fel a csúcsteljesítményre a Revgear Pro Series MS1 bőrkesztyűvel.Ezek a kesztyűk kiváló minőségük és védelmük miatt a legjobb UFC edzők és harcosok, például Erik Paulson, Chris Leben és Dan Hardy kedvencei. Ezek közé tartozik Erik Paulson, Chris Leben, Dan Hardy, Nam Pham, Andre Fili, Andy Young, Alex Caceres és még sokan mások. A legmagasabb minőségű 100%-os marhabőrből készülnek, amelyet Softech™ technológiával kezeltek a nagyobb rugalmasság érdekében. Optimálisan védi az ízületeket és bőséges helyet biztosít a teljes kézfogáshoz.Az anatómiai forma és a kényelmes illeszkedés tökéletesen illeszkedik a kézhez. A formázott ujjhurok jelentősen megkönnyíti az ökölbe szorítást. A többrétegű párnázás RAM Force™ technológiát használ, és védi a teljes ütőfelületet, beleértve az oldalsó hüvelykujjvédelmet is.

Detaily

✔ Anyag: 100% Softech™ marhabőrből készült a rugalmasság és a tartósság érdekében
✔ Védelem: A többrétegű RAM Force™ párnázás kiváló ízületvédelmet nyújt még a legkeményebb ütéseknél is
✔ Kialakítás: A kesztyű ívelt formája megkönnyíti az ökölbe szorítást és csökkenti a kéz fáradtságát. A nyitott tenyér jobb szellőzést biztosít és csökkenti az izzadást
✔ Erősség: A megerősített varratok és a szerkezet hosszú élettartamot biztosítanak anélkül, hogy a markolat erőssége csökkenne a fogásoknál és a sparringban
✔ Kiválóan alkalmas edzéshez és sparringhoz
✔ Kényelem:A kialakított ujjhurok és az előre beállított forma biztosítja a kényelmet és a könnyű ökölfogást
✔ Rugalmasság: A Softech™ anyag nem korlátozza a mozdulatokat, és lehetővé teszi, hogy a kezed teljes mértékben kihasználhasd a benne rejlő lehetőségeket

Ezek a kiváló minőségű Pro Series MS1 MMA kesztyűk nagyon népszerűek a legjobb UFC edzők és harcosok körében, köztük Erik Paulson, Chris Leben, Dan Hardy, Nam Pham, Andre Fili, Andy Young, Alex Caceres és sokan mások. A legfinomabb 100% marhabőrből készülnek, amelyet a rugalmasság növelése érdekében Softech™ technológiával kezeltek. Optimálisan védi az ízületeket és rengeteg helyet kínál a teljes kézfogáshoz.Az anatómiai forma és a szoros illeszkedés tökéletesen illeszkedik a kézbe. A formázott ujjhurkoknak köszönhetően sokkal könnyebb ökölbe szorítani a kezed. A többrétegű párnázás RAM Force™ technológiát használ, és védi a teljes ütőfelületet, beleértve az oldalsó hüvelykujjvédelmet is.

Méretválaszték

A legjobb illeszkedés érdekében mérje meg a keze kerületét közvetlenül az ujjpercek alatt. A legjobb, ha mindkét kezét megméri, és a méret kiválasztásakor a nagyobb méretet használja.

Gondoskodás

Annak érdekében, hogy kesztyűi megtartsák tulajdonságaikat, van néhány tippünk az Ön számára. Mivel a Revgear Pro Series MS1 kesztyűk valódi bőrből készülnek, érzékenyek az izzadságban található sók által okozott károsodásra. Ezért minden edzés után törölje le a kesztyű külsejét, és hagyja szabadon megszáradni. Használhat dezodort is a kesztyűre, ami jelentősen felgyorsítja a száradási folyamatot. Soha ne szárítsa őket közvetlenül hőforrás előtt vagy a napon; a magas hőmérséklet visszafordíthatatlanul károsítja a bőrt és a töltőanyagokat. A kesztyűt bőrkondicionálóval is kezelheti.

A márkáról

A Revgear, Kalifornia eredeti harcművészeti márkája, a minőségi harcművészeti felszerelések vezető innovátora és szállítója. Termékeinek minősége a thai harcművészet mestereinek sokéves tapasztalatán és innovatív gyakorlatán alapul. A márka prémium minőségű edző- és harci felszereléseket és ruházatot kínál, melyeket profik és amatőrök számára egyaránt terveztek. A Revgear termékeket, amelyekben a legjobb sportolók és edzők megbíznak tartósságuk és biztonságuk miatt, kifejezetten a világ vezető harcművészeti szakágaiban való használatra tervezték, beleértve a bokszot, kick-boxot, MMA-t, Muay Thai-t, Jiu Jitsu-t és Krav Maga-t is.

Paraméterek
Anyag Valódi bőr
Színek PirosFekete