Hasvédő REVGEAR Bodyguard Combat Series

54 870 Ft
Azonnali feladásra
ks

✅ Ideális védelem az alsó törzs - has számára
✅ Formfit™ forma a teljes felső- és alsótest mozgástartományhoz
✅ RAM-Force™ párnázási technológia 3 zselés célponttal
✅ 100% bőrből készült
✅ Univerzális méret állítható pánttal
Több

Termék kódja: P00574

Az egyik legjobb thai haspárna a piacon – Rafael Cordeiro, Mark DellaGrotto és Erik Paulson globális edzők kedvence. Ideálisak az ökölvívás, a kickbox, a Muay Thai, az MMA, a Krav Maga vagy a Tae Kwon Do kemény harci manővereihez, ezek a védők minőségükben összehasonlíthatók a fő thai márkák minőségével, és Amerika és Európa legjobb edzőtermeiben használják.

A gyomrot és a hasat érő erős ütéseket egy 3 hüvelykes, nagy teljesítményű RAM-Force™ technológiás betét, valamint három további, stratégiailag elhelyezett gél célpont csillapítja. A Formfit™ forma teljes mozgási tartományt biztosít a tartónak a felső és az alsó test számára, lehetővé téve számukra a rúgások és a rúgások vagy ütések ellensúlyozását.

Három rétegű habpárnával, amelyek védelmet nyújtanak a nehéz ütések és a kemény rúgások ellen, extra párnázott elülső és oldalsó célpontokkal. Állítható Ultra-Lock™ heveder tépőzárral, és pontosan bármilyen mérethez illeszkedik. Bőrbetétes csat segít megelőzni a bőrirritációt. A vászon belső bélés és a 100%-ban bőr borítás hosszú élettartamot biztosít, és ellenáll a kemény harci manővereknek MMA-ban, Krav Maga-ban vagy Tae Kwon Do-ban.

Részletek

  • Ideális védelme a törzs alsó részének - has
  • Formfit™ forma a teljes felső és alsó testmozgás érdekében
  • RAM-Force™ párnázási technológia 3 zselés célponttal az erős ütések elnyelésére
  • 100% bőrből készült
  • Egy méret mindenkinek, állítható pánttal
Paraméterek
Anyag Valódi bőr
Színek Fekete