Gyermek testvédő REVGEAR - fekete - Méret: Youth M

Pontosítsa a kiválasztott terméket
Kívánt fajta elfogyott

23 400 Ft
Azonnali feladásra
ks

✅ Gyermekek és fiatalok számára
✅ Kezdő amatőr gyakorlóknak
✅ Nagyszerű védelem
✅ Kiváló minőségű anyagokból készült
✅ Védelem az ütésekkel és rúgásokkal szemben
✅ Tartós konstrukció
✅ Alacsony súly
✅ A kényelem és a mobilitás szem előtt tartásával tervezték
Több

Termék kódja: P00594-2

MAGAS MINŐSÉGŰ REVGEAR FOOD PROTECTOR MINDEN KORÚ IFJÚSÁGNAK ALKALMAZHATÓ. NAGY VÉDELEMET ÉS KIVÁLÓ PÁLYÁZATOT NYÚJT.

Bemutatjuk a tökéletes felszerelést a fiatal bajnokok számára - a REVGEAR Muay Thai amatőr testvédő gyerekeknek! kifejezetten a feltörekvő amatőr gyakorlók számára tervezték, ez a testvédő megváltoztatja a játékot a védelem és a teljesítmény tekintetében. Akár rúgásokat, ütéseket vagy térdütéseket gyakorolnak, ez az élvonalbeli felszerelés megvédi őket, miközben fejleszti a képességeiket. Ha amatőr Muay Thai-ról van szó, a megfelelő felszerelés elengedhetetlen. És egy olyan felszerelés, amelyet nem szabad figyelmen kívül hagyni, az egy minőségi testvédő. A legjobb amatőr testvédő a Muay Thai-hoz egyszerre nyújt védelmet és mobilitást, lehetővé téve a fiatal harcosok számára, hogy hatékonyan eddzenek, miközben biztonságban maradnak.

Gyermek testvédő a Muay Thai-hoz

Biztosítsa gyermeke biztonságát az edzések során ezzel az első osztályú Muay Thai gyermek testvédővel. A legmagasabb minőségű anyagokból és szakértő tervezéssel készült felszerelés a fiatal harcművészek számára kötelező darab. Az ütésektől a rúgásokig, gyermeke magabiztosnak és biztonságosnak fogja érezni magát, tudva, hogy a legjobb felszerelést viseli.

A gyermekek megfelelő védelmének fontossága

Szülőként és edzőként a mi felelősségünk, hogy a lehető legjobb védelmet biztosítsuk fiatal sportolóink számára. A Muay Thai gyermek testvédőnk biztosítja, hogy gyermeke biztonságban van a sérülésektől edzés és versenyzés közben.

Kiváló kialakítás a maximális kényelem és mobilitás érdekében

Tudjuk, hogy a kényelem és a mobilitás kulcsfontosságú a gyermekfelszerelések esetében. Ezért a Muay Thai gyerek testvédőinket mindkettő figyelembevételével terveztük. Állítható pántokkal és könnyű párnázással tökéletes egyensúlyt biztosít a védelem és a mozgásszabadság között.

Tartós konstrukció a hosszú távú használathoz

A gyerekek durván bánhatnak a felszerelésükkel, ezért a tartósság számukra kiemelten fontos. A Muay Thai Kids Body Protector gyerek testvédő tartósan készült, így számíthatsz rá, hogy ellenáll a kemény edzésnek.

Szerelje fel gyermekét a legjobb felszereléssel

Adja meg gyermekének azt a versenyelőnyt, amelyre szüksége van ahhoz, hogy sikeres legyen a ringben a Kids Muay Thai Body Protectorral. A feltörekvő bajnokok számára tervezett felszerelés segít gyermekének elérni teljes potenciálját és kitűnni a harcművészetekben.

VÉD AZ ÜTÉSEK ELLEN

A Muay Thai Kids Body Protector kiváló védelmet nyújt az ütésekkel szemben, legyen szó sparringról vagy a zsákban végzett munkáról. Stratégiailag elhelyezett párnázással és ütéscsillapító anyagokkal elnyeli az ütések erejét, és minimalizálja a sérülés kockázatát.

ALACSONY SÚLY

Akár az edzőteremben edz a gyermeked, akár otthon edz, a Muay Thai Kids Body Protector könnyű és hordozható, így könnyen magaddal viheted bárhová. 

SZAKSZERŰEN KIDOLGOZOTT TELJESÍTMÉNY ÉS BIZTONSÁG

A gyermekeknek szánt Muay Thai testvédő sokéves kutatás és fejlesztés eredménye. A harcművészeti szakértőkkel szorosan együttműködve hoztuk létre, hogy olyan felszerelést hozzunk létre, amely nemcsak kivételesen jól teljesít, hanem biztosítja gyermeke biztonságát is az edzések és versenyek során.

MÓDOS ÉS BIZTONSÁGOS

Az edzésnek szórakoztatónak és élvezetesnek kell lennie a gyerekek számára, és egy Muay Thai gyerek testvédő segít ezt lehetővé tenni. A kényelmes illeszkedésnek és a kiváló védelemnek köszönhetően gyermeke minden edzést várni fog, és magabiztosnak fogja érezni magát, miközben harcművészként tanul és fejlődik.

Részletek

✔ Minden korosztály számára alkalmas
✔ Nagyszerű védelmet és kiváló illeszkedést biztosít
✔ Kifejezetten a feltörekvő amatőr sportolók számára készült
✔ A legmagasabb minőségű anyagokból készült, szakértő tervezéssel
✔ Biztosítja a páratlan védelmet nyújt az ütések és rúgások ellen, és szabad mozgást tesz lehetővé
✔ A tartós konstrukció hosszú távú használatot biztosít
✔ Véd az ütések ellen, könnyű és hordozható, így bárhol edzhetsz
✔ A kényelmet és a mobilitást szem előtt tartva tervezték.

Paraméterek
Anyag Szintetikus bőr
Színek Fekete

Alternatív termékek1