BBJ Gi REVGEAR Velence - kék - Méret: A4

Pontosítsa a kiválasztott terméket
Kívánt fajta elfogyott

44 270 Ft
Azonnali feladásra
ks

✅ 100% pamut
✅ 450 g/m2 high-tech szövött szövet
✅ RipStop 10 oz nadrág
✅ Nyomtatott logó a kabát belsejében
✅ Extra megerősített varratok
✅ Kontrasztos varrás
Több

Termék kódja: P00537-4

Ideális a BJJ szerelmeseinek minden szinten, a Venice Gi bármilyen környezetben használható. Egyedisége miatt a különleges élményt keresők választása. Három színváltozatban kapható, mindegyik bold piros kontrasztvarrással, belső megerősített varratokkal és stilizált mintával, amely lenyűgöző benyomást kelt.

A Santa Monicától délre fekvő exkluzív tengerparti városról elnevezett Venice BJJ Gi egy egyedi darab, amely a Jiu Jitsu lényegét testesíti meg. Tartós 450GSM Hi-Tech anyagból készült, és tartós RipStop szövetből készült nadrággal kiegészítve nemcsak lenyűgöző megjelenést, hanem maximális kényelmet is nyújt. A felhasználók minden szinten úgy írják le, hogy "a legkényelmesebb gi, ami valaha is volt.".

A Revgear Venice Gi-vel a stílus és a kényelem kombinációját kapod, amely a hagyományos brazil Jiu Jitsu Gi legjobbjait ötvözi a modern érintésekkel.A 100% pamut anyaggal, 450 g/m2 hi-tech szőtt anyaggal, 10 oz RipStop nadrággal, nyomtatott logóval a kabát belsejében és extra megerősített varrásokkal ez a gi készen áll a legmagasabb szintű teljesítményre. A Venice BJJ Gi a Jiu Jitsu stílus végső kifejeződése, amely a színes hangsúlyokat kompromisszumok nélküli tartóssággal kombinálja. Lehetővé teszi, hogy magabiztosan és magabiztosan jeleskedj a tatamin.

Detaily

✔ Anyag: 100% pamut
✔ 450 g/m2 hi-tech szőtt anyag
✔ RipStop 10 oz nadrág
✔ nyomott logó a kabát belsejében
✔ Extra megerősített varratok
✔ kontrasztos varrás

Paraméterek
Anyag Pamut
Színek Kék

Alternatív termékek3